Gezond en comfortabel binnenklimaat dankzij een warmtepomp?

De overstap naar gasloze nieuwbouw betekent in veel gevallen het toepassen van warmtepomptechniek. In dit webinar leggen productspecialisten van STIEBEL ELTRON uit wat daarvoor nodig is. Maar bovenal tonen ze de ideale oplossing van de fabrikant: een warmtepomp die alles in één apparaat heeft; duurzame verwarming en koelen, in combinatie met balansventilatie. Hiermee kun je dus met één techniek een energiezuinig en gezond binnenklimaat borgen.

In dit webinar geven de specialisten van STIEBEL ELTRON en Huub van der Kamp, directeur en eigenaar KWP Installaties, advies voor ontwerp en tips in de uitvoering. Uiteraard nemen we je ook mee in de laatste stand van zaken op het gebied van BENG, geluid en onze unieke oplossingen.
STIEBEL ELTRON is leverancier van duurzame installatietechniek: het bedrijf is fabrikant van zowel bodemgebonden als lucht/water-warmtepompen, warmtepompboilers en Home Comfort producten.
KWP Installaties plaatst eigen geprefabriceerde oplossingen, maar levert ook maatwerk aan collega-installateurs. Samenwerken is een kernwoord binnen KWP.

STIEBEL ELTRON heeft bijna 100 jaar ervaring als All-Electric specialist en heeft 45 jaar ervaring in de warmtepomptechniek. Dit geeft STIEBEL ELTRON een uitgebreid assortiment waarmee we altijd de juiste technische oplossing kunnen bieden. Deze ervaring levert ook veel kennis op welke wij graag delen.


Bekijk het webinar "Gezond en comfortabel binnenklimaat dankzij een warmtepomp?"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda