RGS+: meer grip op je onderhoud

Wilt u vastgoed slimmer onderhouden maar weet u niet hoe dit aan te pakken? Eisma Bouwmedia houdt in samenwerking met RGS+ op woensdag 10 februari het gratis webinar ‘RGS+:- meer grip op je onderhoud’. Het webinar is vanaf 14.00 uur live te bekijken.

Voor ketenpartners binnen de vastgoedbranche is het een urgent vraagstuk. Hoe kun je een samenwerking binnen een onderhoudsopdracht zo efficiënt mogelijk tot een goed einde brengen? En belangrijker nog; hoe houdt je grip op je vastgoed als opdrachtgever? De cloudapplicatie van RGS+ biedt uitkomst. Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) wordt binnen een systeem mogelijk dankzij deze softwaretool. Van woningcorporatie tot schilder- en onderhoudsbedrijf; de gehele keten wordt binnen dit systeem vertegenwoordigd. RGS+-ontwikkelaar Maurits Jansen gaat dieper in op het gebruiksgemak, de voordelen en de functies

Inmiddels werken vijf woningcorporaties met RGS+ en zijn er in totaal zo’n zestig licenties uitgegeven aan ketenpartners. Onder hen Woningcorporatie Clavis met 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil in haar beheer. Bianca Koster, manager vastgoed Clavis Terneuzen vertelt tijdens dit webinar verhalen uit de praktijk. Daarnaast gaan Perry Verhees (calculator Lindhout vastgoedonderhoud) en Gijs van Mil (adviseur/procesbegeleider Heikant23) dieper in op hun ervaringen. Het webinar richt zich op zowel opdrachtgevers als uitvoerende bedrijven die stappen willen zetten in ketensamenwerking.


Bekijk het webinar "RGS+: meer grip op je onderhoud"


Sprekers