Plannen, communiceren en navigeren met één makkelijke app

Hoe krijg ik meer werk gedaan, zowel onderweg als op kantoor? Antwoord op onder andere die vraag krijg je in het webinar ‘Meer gedaan krijgen in minder tijd: plannen, communiceren en navigeren met één makkelijke app’. Eisma Industriemedia houdt dit webinar op donderdag 31 maart in samenwerking met Webfleet Solutions, onderdeel van Bridgestone Mobility Solutions. De uitzending is vanaf 12.30 uur live te bekijken.

Wist je dat inefficiënte werkprocessen bedrijven op jaarbasis twintig tot dertig procent van hun inkomsten kosten? Neem de backoffice bij een installatiebedrijf: die heeft een dagtaak aan opdrachten toewijzen, planningen bijstellen en belrondes langs servicemonteurs. Wie bevindt zich waar en is in de gelegenheid om een extra (spoed)klus op te pakken. ‘Kom je nog in de buurt, heb je nog tijd?’ Dit kost ontzettend veel tijd en dus geld. Dat is niet nodig.

De markt vraagt om een eenvoudige oplossing. Daarom heeft Webfleet Solutions onlangs een makkelijke app geïntroduceerd met de voordelen van een uitgebreider platform, waarmee je op een laagdrempelige manier efficiënter kunt werken en communiceren. Daar heb je zowel op kantoor als onderweg profijt van.

Een van de belangrijkste voordelen: voor deze app is geen ingewikkelde nieuwe hardware nodig, maar BYOD, ofwel bring-your-own-device. Monteurs on the road zien hun dagplanning, nieuwe (spoed)klussen, berichten en instructies in de app op hun smartphone waarmee ze al vertrouwd zijn, en met één tap op het scherm navigeren ze naar de volgende bestemming. Ondertussen weet de backoffice precies wie zich waar bevindt, welke klussen zijn afgerond en wie een extra klus kan oppakken.

In het webinar neemt Remco Harkmans van Webfleet Solutions je mee in de voordelen van een digitale workflow en de kansen en meerwaarde van deze app. Waarin deze zich onderscheidt van vergelijkbare apps, hoe het werkt in de praktijk en wat is er voor nodig is. Wat is de potentie? Waarin zit de winst voor bedrijven? En wat betekent het voor arbeidskrachten die er gebruik van maken? Je hoort het allemaal op donderdag 31 maart.


Bekijk het webinar "Plannen, communiceren en navigeren met één makkelijke app"


SprekersAndere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda