Niet minder rijden, wél minder kosten

De brandstofprijzen zijn torenhoog. Maar minder rijden is bij zakelijk vervoer natuurlijk geen optie. In dit webinar van Eisma Industriemedia in samenwerking met Webfleet Solutions leggen we je uit hoe je toch kunt besparen op je brandstofverbruik door de inzet van een fleetmanagement-systeem. Het webinar vindt plaats op donderdag 21 april van 12.30 tot 13.00 uur.
​​​​​​​

Nu de brandstofkosten zo hoog zijn, telt elke procent die je kunt besparen. Daarom is een fleetmanagement-systeem heel interessant om te besparen op je brandstofverbruik, of je nu een enorm wagenpark hebt of 10 vrachtwagens of busjes voor de deur hebt staan. Alle reden dus om tijdens dit webinar te duiken in de mogelijkheden van besparen met automatisering en telematica.
Besparen op je brandstof met een fleetmanagement-systeem kan bijvoorbeeld door routes slimmer te plannen, te monitoren op rijgedrag en het gebruik van cruisecontrol of door de bandenspanning optimaal te houden. Klanten van Webfleet Solutions besparen op deze manier elk jaar tot 15% op hun brandstofverbruik. Remco Harkmans van Webfleet Solutions neemt je in dit webinar mee in de mogelijkheden om brandstof te besparen met de hulp van fleetmanagement-systemen.

Meer informatie
Sprekers: Remco Harkmans van Webfleet Solutions. Het webinar wordt gepresenteerd door redacteur Margriet Brus.
Voor wie: directeur-eigenaren, fleet-owners, facilitymanagers, en andere beslissers en beïnvloeders in de transportsector.
Na dit webinar:

  • weet je welke mogelijkheden een fleetmanagement-systeem biedt voor het besparen van brandstof.
  • kun je inschatten of dit voor jouw bedrijf een interessante investering is.
  • weet je welke oplossingen Webfleet Solutions hiervoor biedt.

Wanneer: dit gratis webinar is op donderdag 21 april van 12.30 tot 13.00 uur live te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens de live-uitzending kun je vragen stellen aan de aanwezige moderatoren.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.


Bekijk het webinar "Niet minder rijden, wél minder kosten"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda