Meer rendement voor je installatiebedrijf

Bijna 10 procent van de installatiebedrijven maakte vorig jaar verlies. En dat terwijl het zo goed gaat in de branche. Hoe kan dat? In het webinar ‘Hoe verbeter ik mijn rendement’ neemt accountant Stefan van Maasakkers van RHM ons op een begrijpelijke wijze mee in de cijfers van een installatiebedrijf. Waarom presteert het ene bedrijf nou beter dan het andere? En hoe stuur je je bedrijf het beste vanuit de financiële cijfers?

Op donderdag 17 november krijgt u een uur gratis bedrijfsadvies van Installatie.nl en RHM.
Naast veel praktijkvoorbeelden geeft dit webinar vooral inzicht in je eigen cijfers, een vergelijking hoe andere bedrijven presteren en een besef aan welke knoppen je kan draaien voor rendementsverbetering. Van inzicht naar actie. En van actie naar rendement!

Je kent Stefan van Maasakkers van de columns en blogs die hij schrijft voor het magazine Installatie en installatie.nl. RHM adviseert veel installatiebedrijven over koers en strategie. Jaarlijks maakt het de bedrijfsadviseur een benchmark voor het midden- en kleinbedrijf.

​​​​​​​Onderwerpen die aan bod komen:
-Hoe bereken ik mijn kostprijs per uur?
-Slim rekenen aan de hand van de toegevoegde waarde per uur… maar wat is dat?
-Hoe presteren andere installatiebedrijven op basis van de benchmark?
-Rendementsverbetering; aan welke knoppen kan ik draaien?
-Keuzes maken en stoppen met klanten
-En… klopt mijn uurprijs nog wel?

Vanzelfsprekend is het mogelijk om tijdens dit webinar interactief via de prive-chat vragen te stellen aan Stefan van Maasakkers en aanwezige deskundigen. Dus zorg dat je er op donderdag 17 november bij bent.


Bekijk het webinar "Meer rendement voor je installatiebedrijf"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda