Hybride warmtepomp breekt door

De massaproductie van hybride warmtepompen is een feit. Installateurs kunnen aan de slag met advies en installatie van de combinatie tussen HR-ketel en lucht/water-warmtepomp. In dit webinar delen we de laatste stand van zaken met betrekking tot techniek en de werking van de hybride warmtepomp.

Hoe krijgt de doorbraak van de hybride warmtepomp vorm? Wat zijn slimme features qua techniek en communicatie op de Intergas Xtend. Verder gaan we in op de recente resultaten van monitoringsprojecten, waaruit direct aanknopingspunten te formuleren zijn voor distributie en afgifte: wat zijn de kritische succesfactoren. Hoe zorg je ervoor dat monteurs goed beslagen ten ijs komen.

Ook kijken we in de toekomst: wat kan de installatiebranche verwachten aan innovatie met betrekking tot dit nieuwe massaproduct.

Sprekers:

  • Peter Cool, technisch directeur Intergas Verwarming. Hij heeft aan de wieg gestaan aan de ontwikkeling van de Xtend, de hybride warmtepomp van Intergas, en als vertegenwoordig van toestelfabrikanten betrokken bij de monitoring van honderden hybride warmtepompen in het Demoproject Hybride.
  • Ralf Jansen, manager sales, marketing en training van Intergas Verwarming. Hij is verantwoordelijk voor verkoop, kennisdeling en training bij de fabrikant uit Coevorden.

Presentatie is in handen van Eddy Buiting, hoofdredacteur van Installatie.nl

Voor wie:

Het webinar richt zich vooral op het eigenaren, projectleiders en monteurs van installatiebedrijven die op dit moment aan de slag gaan met de hybride warmtepomp. Het webinar is ook interessant voor adviseurs, bouwers en woningbouwverenigingen.


Bekijk het webinar "Hybride warmtepomp breekt door"


SprekersAndere webinars die u mogelijk interessant vindt

05-10-2023
12.30 - 13.30
  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Voordelen van een webinar

  • Live deelnemen
  • Webinar terugkijken
  • Vragen stellen
  • Geen reistijd