Hoe zit het nu écht met ventilatie en BENG?

Ventilatie is essentieel voor een goede gezondheid en hoog comfort binnen de bestaande bouw, maar zeker ook voor nieuwbouwwoningen. De nieuwe BENG-regelgeving die 1 januari is ingegaan, zorgt voor de nodige aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden als het op ventilatie aankomt. In het gratis webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en BENG’ vertelt Brink Climate Systems in samenwerking met Nieman Raadgevende Ingenieurs je op dinsdag 18 mei om 12.30 uur alle ins and outs. 

Aan het belang van goede ventilatie van woningen wordt vaak te weinig aandacht besteed. Een goede en duurzame luchtuitwisseling van binnen naar buiten en andersom is daarom essentieel. Er was al een trend waarbij steeds meer nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen energieneutraal werden gebouwd. Vanaf 1 januari is het zelfs wettelijk verplicht om (bijna) energieneutraal te bouwen. Nieman Raadgevende Ingenieurs is een autoriteit op het gebied van ventilatie en BENG en Brink Climate Systems biedt hier binnen de installatiebranche een passende invulling voor. Tijdens het webinar wordt dieper in gegaan op de nieuwe regelgeving van BENG in combinatie met ventilatie. Het webinar wordt georganiseerd door Eisma Bouwmedia in samenwerking met Brink Climate Systems.

André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs vertelt je welke ventilatie-gerelateerde aspecten de grootste invloed hebben in de BENG resultaten en waar de grootste winst te behalen valt. Kruithof: “Ventilatie is niet alleen van belang voor een energiezuinig gebouw, maar zeker ook voor een gezond en comfortabel gebouw.”

Brink Climate Systems heeft als A-speler op de markt inmiddels de nodige ervaring opgedaan met BENG en ventilatie. Simon van de Kamp zal je tijdens dit webinar vertellen welke oplossingen goed scoren, de impact van BENG op fabrikanten, wat er gebeurt als er aan de verschillende knoppen wordt gedraaid en welke elementen invloed hebben op BENG en ventilatie. Van de Kamp: “Het is onze ambitie om iedereen van excellente lucht te voorzien en daarvoor zetten we bij Brink dagelijks onze innovatiekracht en expertise in. Voldoen aan en inspelen op de nieuwste regelgeving is hier onlosmakelijk mee verbonden.”

Het webinar ‘Hoe zit het nu écht met ventilatie en BENG’ vindt plaats op 18 mei vanaf 12.30 uur. Tijdens de live-uitzending is er gelegenheid om vragen te stellen. Terugkijken?


Bekijk het webinar "Hoe zit het nu écht met ventilatie en BENG?"


Sprekers
Doelgroepen: Installatiebedrijf

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt