Collectieve installatie eenvoudig verduurzamen

Kantoren, scholen, zorggebouwen, wooncomplexen staan voor een opgave:  de utiliteit moet snel verduurzamen. Energielabel C is dit jaar het wettelijke minimum. Dit betekent dat collectieve installaties aangepakt moeten worden. Hoe doe je dit met maximaal resultaat in de juiste stappen? Daarover gaat dit webinar.

De duurzaamheidsspecialisten van Rensa en Remeha richten zich in dit interactieve uur op de collectieve installaties met een vermogen tussen de 40 en 300 kW. Hoe kun je door slimme vervangingen, verbetering en integrale totaalrenovaties installaties energetisch verbeteren, maar er tegelijkertijd voor zorgen dat de energierekening lager wordt mét behoud van comfort.

Sprekers:

  • Nico van Loppersum – senior application engineer bij Remeha; hij begeleidt renovatievraagstukken vanuit de techniek
  • Matthias Stukker – manager Rensa Techniek; het technische adviesbureau binnen de groothandel adviseert installateurs

Wat gaan jullie leren?

In het webinar worden nieuwe technieken gepresenteerd die dit jaar op de markt komen. Hiermee krijgen vastgoedeigenaren, woningbouwverenigingen en installatiebedrijven nog meer instrumenten om klassieke ketelhuizen te verduurzamen. Uiteraard niet alleen oog voor de opwekker, maar ook voor distributie, afgifte en het inregelen van de installaties. In dit webinar worden concepten en voorbeelden van renovaties getoond.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor techneuten van vastgoedeigenaren, woningbouwcorporaties, adviesbureaus en installatiebedrijven. In dit uur leert de kijker welke smaken er zijn om dit soort complexen naar een hoger energielabel te tillen. Deelnemers kunnen live vragen stellen aan de technisch specialisten van Remeha en Rensa.


Bekijk het webinar "Collectieve installatie eenvoudig verduurzamen"


Sprekers