Aan de slag met hybride

Nederland gaat aan de hybride warmtepomp, maar dat moet wél goed gebeuren. De belangstelling voor de combinatie van cv-ketel en lucht/water-warmtepomp is groot. Daarom is het goed stil te staan bij de praktische zaken rondom deze installatie.

Rensa en Remeha organiseren op 21 juni een webinar waarbij installateurs alle vragen over deze techniek kunnen stellen aan vakspecialisten.

Meld je hier kosteloos aan voor dit interactieve webinar op dinsdag 21 juni van 12.30 tot 13.30.

Er is veel vraag naar hybride warmtepompen. Het komende jaar zal een recordaantal hybrides geïnstalleerd worden bij huishoudens die willen verduurzamen en het gasverbruik terug willen dringen.

Technisch specialisten Steven Kok (Rensa Techniek) en Dick van Dijk (Remeha) nemen de kijkers mee in de kansen en uitdagingen van de hybride voor bestaande woningen. Wat zijn de aandachtpunten in advies, verkoop maar bovenal bij de installatie van deze techniek. Wat zijn de do’s and don’ts, wat zijn de belangrijkste tips om ervoor te zorgen dat de beloofde besparing op het gebied van aardgas ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. In het webinar komen met name praktische zaken als inbedrijfstelling, de juiste technische voorwaarden en de inregeling ter sprake. Ook worden handige tools gedeeld, waarmee installatiebedrijven kunnen worden ondersteund in selectie van de juiste techniek.

  • Het webinar is op 21 juni live te volgen. Kijkers kunnen direct hun vragen stellen, die in de studio en door moderatoren beantwoord zullen worden.
  • Het webinar is bedoeld voor installatiebedrijven die te maken krijgen met advies, installatie en onderhoud van hybride warmtepompen.

Kijkers leren de volgende zaken:

  • Welke kansen biedt de hybride in bestaande woningbouw?
  • Hoe ontwikkelt de markt van hybride zich de komende jaren?
  • Wat zijn de minimale eigenschappen die een woning moet hebben om de stap naar hybride te maken?
  • Hoe ontwerp en installeer je een hybride warmtepomp op de beste manier in een bestaande situatie?
  • Welke regelmogelijkheden biedt een hybride warmtepomp?
  • Wat zijn aandachtspunten met betrekking tot distributie, afgifte, service en onderhoud
  • Hoe kan de installateur ondersteund worden met betrekking tot F-gassen handelingen.

 

 


Bekijk het webinar "Aan de slag met hybride"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt