Verankeren, bevestigen, luchtdichten

Verankeren, bevestigen, luchtdichten

Mede mogelijk gemaakt door De Kracht van de Combinatie

In dit webinar wordt ingegaan op trucs en tips, do’s en don’ts bij het krachtig en luchtdicht verbinden van bouwdelen. Het verankeren, bevestigen en luchtdicht afdichten van bouwdelen staat sterk in de belangstelling.
Drie fabrikanten; Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en tremco illbruck hebben al hun kennis en kunde gebundeld in het samenwerkingsverband De Kracht van de Combinatie.

Want een goed ankerplan gaat niet zonder kennis van bevestigingsmaterialen en het juiste gebruik van kitten, banden en folies. In dit webinar zien we de praktische uitwerking van dit concept. De technisch adviseurs van alle drie de leveranciers gaan in op het gebruik van hun product en geven inzichtelijke voorbeelden van hoe een goed ankerplan en een goede uitvoering leiden tot een sterke, water- en luchtdichte verbinding. Ook wordt ingegaan op wat er in de praktijk wel eens fout gaat en hoe dat kan worden voorkomen.

Interessant voor: de uitvoerende bouwbedrijven en hun personeel, projectleiders en bouwtechnici. Lezers van de vakbladen Bouwwereld, Aannemer en ZZP’er in de Bouw.

Een reportage over dit webinar leest u hier.


Bekijk het webinar "Verankeren, bevestigen, luchtdichten"


Sprekers
Doelgroepen: Aannemersbedrijf

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

De Kracht van de Combinatie

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda