PV op het hellend dak

PV op het hellend dak

PV-panelen zijn op dit moment in opmars op de Nederlandse daken. Het groeipotentieel is nog enorm. Maar er gaat ook veel mis, bijvoorbeeld in waterdichtheid van systemen en de stormvastheid van bevestigingen. Ook zijn er misverstanden rondom bijvoorbeeld zonoriëntatie en de invloed van slagschaduwen. Al deze zaken komen aan bod in een webinar dat Eisma Bouwmedia en Kingspan Unidek gezamenlijk organiseren onder de titel ‘PV op het hellend dak; do’s en don’ts van plaatsing en bevestiging’. Dit webinar werd gehouden op dinsdag 16 september.

U kunt het webinar hier terugkijken

Kingspan Unidek presenteert in dit webinar een nieuwe geïntegreerde PV-dakoplossing, die het bedrijf samen met SCX Solar heeft ontwikkeld. In dit systeem worden de PV-panelen al in de fabriek op de dakelementen gemonteerd, zodat snel en efficiënt een volvlaks pv-dak wordt gerealiseerd. Bij de ontwikkeling van het systeem is sterk gelet op verwerkingssnelheid, esthetica én op betaalbaarheid.

Interessant voor: energieadviseurs en adviesbureaus, architecten, bouwers, installateurs, etc. Lezers en users van ArchitectuurNL; Bouwwereld; Installatie; Aannemer, Technisch Gebouwbeheer en Bouwproducten.nl.

Een reportage over dit webinar leest u hier.


Bekijk het webinar "PV op het hellend dak"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Kingspan Unidek SCX Solar

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda