Leren ventileren met zoneren

Eindelijk wordt het belang van ventilatie in een woning echt op waarde geschat. Als ventilatieprofessional was u hier al van overtuigd, maar ook de opdrachtgever ziet het belang van goede ventilatie steeds meer in. Bovendien zal er in de nabije toekomst steeds meer aandacht zijn voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit is iets wat we allemaal toejuichen.

Met de introductie van BENG per 1 januari 2021 en de nieuwe NEN 1087 verandert er veel op het gebied van regelgeving en normeringen omtrent ventilatietoepassingen in de nieuwbouw en renovatie. Coen Schut, Innovatiemanager Ventilatie, praat u graag bij over de gevolgen die dit heeft voor de ventilatiesystemen. Ook legt hij uit welke oplossingen er bij Itho Daalderop worden en reeds zijn ontwikkeld. Daarbij wordt de stap direct naar de praktijk gelegd. U krijgt inzicht in de beschikbare middelen voor het juist configureren, inbedrijfstellen en controleren van een ventilatiesysteem.

Daarnaast zal Jimmy Onstenk, Categorymanager Ventilatie, u meenemen in de line-up van de ventilatieoplossingen  Als kers op de taart wordt de nieuwste ventilatieoplossing van Itho Daalderop gepresenteerd, een uniek concept in de markt!

Als kijker krijgt u inzicht in:

  • Beschikbare WTW ventilatieoplossingen.
  • Welke tools zijn hiervoor ter beschikking.
  • Nieuwe ontwikkelingen

Sprekers bij dit webinar:

Coen Schut, innovatiemanager Ventilatie Itho Daalderop
Jimmy Onstenk, categorymanager Ventilatie Itho Daalderop
Margriet Brus, presentator en redacteur bij Eisma Bouwmedia

Dit webinar is interessant voor installatie-adviseurs en ventilatie-installateurs die te maken hebben/krijgen met nieuwe ventilatiesystemen. Daarnaast biedt het webinar ook voor andere partijen in de bouw interessante informatie over de veranderingen op ventilatiegebied en de kansen die dit met zich meebrengt.

Dit webinar wordt georganiseerd door Itho Daalderop in samenwerking met Eisma Bouwmedia.


Bekijk het webinar "Leren ventileren met zoneren"


SprekersAndere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda