Inregelen: juist nu!

Meer comfort, meer energiebesparing

Een waterzijdig ingeregelde verwarmingsinstallatie kan tot tientallen procenten beter presteren dan een cv-installatie waarbij niet gekeken is naar de balans en het samenspel tussen opwekker, leidingsysteem, pomp en afgiftesysteem. Juist in een tijd van verduurzaming van bestaande installaties is het waterzijdig inregelen een onmisbare handeling.

Het onderwerp is een hot item in tijden waarin energiebesparing en meetbare prestaties gevraagd en geƫist worden. De specialisten van Remeha en IMI Hydronic Engineering trekken al lange tijd volle cursuslokalen met hun visie op waterzijdig inregelen.

In dit webinar ontvangt de kijker praktische informatie, tips en trucs over de kennis, kunde en materialen die nodig zijn om meer te halen uit nieuwe en bestaande installaties. De kijker leert wat het onderscheidend vermogen van waterzijdig inregelen is, hoe het werkt, en hoe klanten overtuigd kunnen worden van de toegevoegde waarde.

Sprekers bij dit webinar zijn:

Marius Valk is technisch instructeur bij verwarmingsfabrikant Remeha, nadat hij zelf een installatiebedrijf had. Valk traint jaarlijks honderden vakgenoten op het gebied van verwarmingstechniek, service en onderhoud en waterzijdig inregelen en is blogger op www.installatie.nl.

Ed Ytsma is accountmanager bij IMI Hydronics Engineering, onder meer fabrikant van de inregelappendages van IMI Heimeier. Ytsma houdt al jaren presentaties over waterzijdig inregelen bij installateurs en groothandelaren.

Het webinar wordt gepresenteerd door Eddy Buiting van Eisma Bouwmedia. Hoofdredacteur van Installatie en Sanitair en www.installatie.nl.


Bekijk het webinar "Inregelen: juist nu!"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda