Eenvoudig labelstappen maken met ventilatie in gestapelde bouw

Ventilatiesystemen spelen een belangrijke rol bij het maken van labelstappen en dragen daarnaast zorg voor een gezond binnenklimaat voor de bewoners. In het gratis webinar ‘Eenvoudig labelstappen maken met ventilatie in gestapelde bouw’ nemen Itho Daalderop en R-Vent u op dinsdag 22 juni om 12:30 uur mee in de uitdagingen binnen de gestapelde bouw. Ze geven praktijkvoorbeelden, bieden ondersteuning bij het maken van keuzes én presenteren hun innovatieve nieuwe ventilatieconcepten.

Het verduurzamen van het huidige woningbestand gaat de komende jaren een enorme vlucht nemen. Anders dan de verduurzaming in nieuwbouw kent de renovatiemarkt vele uitdagingen, vooral daar waar het gaat om gestapelde bouw. Elke complex heeft bijna zijn eigen aanpak en uitdagingen als het gaat om verduurzamen.

Het ventilatiesysteem in de gestapelde bouw is een compleet ventilatieconcept van ventilatoren, (prefab)ventilatiekanalen, brandkleppen, CO2 sensoren, bedieningen en zelfregelende ventilatieroosters in de ramen. Itho Daalderop en R-Vent nemen u graag mee in het gehele proces van vraagstuk tot en met de daadwerkelijke projectuitvoering omtrent ventilatie in gestapelde bouw. Labelstappen maken met ventilatie in gestapelde bouw kan eenvoudig. Zeker met de nieuwe ventilatieconcepten die Itho Daalderop en R-Vent graag aan u willen voorstellen.

Het webinar ‘Eenvoudig labelstappen maken met ventilatie in gestapelde bouw’ vindt plaats op 22 juni vanaf 12:30 uur. Tijdens de live-uitzending is er gelegenheid om vragen te stellen. Schrijf u nu in

 

 


Bekijk het webinar "Eenvoudig labelstappen maken met ventilatie in gestapelde bouw"


Sprekers
Doelgroepen: Installatiebedrijf

Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda