Circulatieleidingen: pijnpunten en oplossingen

De circulatieleiding voor warm tapwater wordt steeds vaker toegepast. In grotere woningbouw, maar ook bij hotels, in renovatie, of herbestemming van leegstaande kantoren vormt de ringleiding voor tapwater en zijn techniek een belangrijke uitdaging. Goed ontwerp en uitvoering bepaalt het tapwatercomfort, maar hoe gaat dit zo energie-efficiënt mogelijk? In dit webinar knopen specialisten en ervaringsdeskundigen de theorie aan de praktijk, tot op componentniveau. Welke oplossingen biedt de techniek om de circulatieleiding vooral comfort en energiebesparing te doen bieden, in plaats van klachten als drukverlies, onvoldoende warmte of zelfs legionella. Dit doen zij aan de hand van twee concrete cases, waarbij leidingsysteem, drukverhoging, doorstroming, rol van de pomp, de appendages en de inregeltechniek ter sprake komen.

Sprekers bij dit webinar zijn:
Oeds Kuipers, directeur Kuipers Drinkwater Security. Onafhankelijk adviseur op het gebied van drinkwaterveiligheid;
Hans Klopper, manager technical support van Wilo; producent en adviseur rondom circulatiepompen voor  onder meer drinkwatersystemen;
Rober van Oosterwijk, accountmanager en technical support bij Viega, producent van leidingen en appendages voor onder meer drinkwatersystemen.

Dit webinar is interessant voor: installatie-adviseurs, installatiebedrijven, opdrachtgevers,  overheid, corporaties, aannemers, bouwadviesbureau’s.


Bekijk het webinar "Circulatieleidingen: pijnpunten en oplossingen"


Sprekers
Andere webinars die u mogelijk interessant vindt

  • Gratis

Dit webinar is mogelijk gemaakt door

Neem live deel aan deze webinars

Webinar agenda